Dedra – registrace

Nový katalog – inspirace a dárky

Právě dnes vyšel nový katalog. Plný inspirací a tipů na dárky.  Také rádi darováváte dárečky, které potěší??

Svíčky? Deky? Mýdla? Vánoční ozdoby? Aviváže? 

Mrkněte na nový katalog, spousta inspirací uvnitř. 

Nezapomeňte na nové akce, které platí v tomto katalogu a využijte výhodnější nákup. 

Pro nováčky – dárek zdarma. Možnost získat dárky v hodnotě za 4070Kč zdarma. Více se dozvíte v sekci registrace .

Slevový kupon na vše jako nováček můžete využít  Dana30 a aktivuje vám nezávazné členství. Žádné poplatky, jen nastavená sleva, kterou můžete ihned čerpat. A při splnění výšky objednávky nad 1500Kč získáte dárky navíc. A taky další měsíc vám zdarma do schránky přijde nový katalog.

Chcete moje doporučení, co nesmí chybět v každé mé objednávce??? 

Nyní je mojí TOP aviváží tato – Poppy meadow – maková. Úžasná vůně, která provoní celý byt. A navíc, vydrží dlouho vonět na prádle. 

Ještě zmíním, že díky avivážím nemusím ani žehlit. Protože mají změkčovací a antistatický účinek.  Takže za mě tato nechybí v každé mé objednávce. 

Samozřejmě objednávám také často i balzám na nádobí. Jedině s ním mám hebkou pokožku po mytí nádobí. Dále i růžové a černé uchošťoury, které i jsou krásným doplňkem v koupelně. Prací gely, prášky. A taky často používám OXYDOO – univerzální bělidlo, proti plísním, na praní, na úklid… 

Nakoupím spoustu věcí, co bych stejně musela jít do obchodu a koupit tam. Ale s kvalitou jsme spokojená pouze zde. Vůně, kvalita, ekologie … 

Vánoční dekorace mizí rychlostí blesku. Kdo dříve příjde, ten má ty nejkrásnější. Led světélkující jsou úžasné. Už pomalu vytahuji starší kousky a už jsem si nakoupila i nové kousky na letošní Vánoce. Hrozně se těším… a co vy?? Taky máte rádi svítící dekorace? 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *