Dedra – registrace

Můj příběh s Dedrou

Kdo jsem?

Vítám vás na stránkách, kde si založíte účet krok po kroku, na stránkách Vaše Dedra, s.r.o. Jsem koordinátorkou a mentorkou s letitým zkušenostmi. Předávám zkušenosti dále.

Lepší je mít vyšlapanou cestu a rovnou si přijít k výdělkům, než zkoušet prokopat si cestičku stylem pokus – omyl. Připravila jsem pro vás dokumenty k práci. Naučíte se nakupovat se slevou, naučíte se vydělávat peníze, naučíte se nakupovat zdarma, získáte dárky k objednávce, získáte podporu pro spolupráci. 

Jak to vlastně začalo?

Jmenuji se Dana Sabelová a jsem koordinátorem firmy Vaše Dedra, s.r.o. Koordinátorem jsem už od roku 2009, kdy se mi narodilo druhé dítko a já při mateřské chtěla najít nějakou možnost přivýdělku. Naskytla se mi možnost zkusit to právě u firmy Dedra. Moc se mi líbil sortiment a hlavně marketingový plán. Takže nic nebránilo začít.

Začátky jsou opravdu těžší, když nemáte nikoho, kdo vás učí, vede, ukáže možnosti. Právě proto jsem tu pro vás. Vytvořila jsem vám dokumenty k práci, které vás povedou od úplného začátku, až tam, jaké výdělky chcete mít každý měsíc. Samozřejmě, vše bude pak už jen na vaší snaze. Ale já vás provedu cestičkou, kterou jsem vám už vyšlapala.

Pracovala jsem tak, že jsem se věnovala pouze registracím, neprodávala jsem žádné zboží. Já vždycky říkala, že bych neprodala vestu ani tonoucímu. 

Takže jsem psala inzeráty typu: hledám maminky na mateřské, které si chtějí přivydělat. Které chtějí nakupovat zdarma … Dříve jsem ještě neměla facebook, tak práce byla složitější, psala jsem třeba 150-200 inzerátů během dne na mimibazar. S facebookem vše bylo jednodušší, skupinky založené na tohle téma se rozvíjely více a více a možností bylo více. Napsat inzerát tam bylo snadné a hned bylo několik zájemců. Takže jsem pracovala mezi vařením, uklízením, staráním se o děti, hraním si s dětmi. Odskočit si k počítači, napsat inzerát a zase se vrátit zpět k tomu, co jsem zrovna dělala. Žádná složitá práce a přinášelo to výsledky.

Naskakovaly mi provize z objednávek z týmu, jako dobrá koordinátorka jsem měla nové zájemce o registraci a ty jsem dávala pod své lidi… vždy jsem na své skupince na facebooku napsala:  Kdo chce nováčka???  A kdo se přihlásil jako první, tomu jsem jej přidala do týmu, aby i lidi pode mnou vydělávali. MLM je forma když vydělávají moji lidi, tak vydělávám já. A toho jsem se držela a pomáhala jim v rozjezdu. 

V praxi to pak vypadá takto:

Mám za celý měsíc provize, které jdou až do 10.linie, tedy i moji lidi mají provize …. každého prvního dne v měsíci provize skočily do systému   a já si za ně mohla začít objednávat. Takže objednávka byla ponížena o tuto částku, tedy ve finále jsem nakupovala každý měsíc pak třeba za 2 tisíce a platila třeba 15Kč. Cože je paráda. Lidi pode mnou tuto možnost také mají. Objednají si za provize, zaplatí třeba 52Kč místo 1500Kč a já dostanu znovu provizi z těch 1500Kč. Takže spokojenost je na všech stranách. Vysvětlíme si samozřejmě blíže v ebooku.

První rok mé spolupráce byl v číslech takový, že jsem objednala celkově za cca 80 tisíc a platila pouze 1500Kč – což je krásné ušetření do rodinného rozpočtu, protože jsem si nakupovala jen potřebné zboží, které kupuje každá rodina. Na úklid, praní, vaření, dekorace atd…  Dedra toho nabízí opravdu spoustu. Takže je i z čeho vybírat, ono se dobře nakupuje, když ve finále vlastně ani nemusíte platit. A to vše vás naučím také. 

 

Moje první zkušenost setkání s Dedrou byla taková, že jsem začala pracovat jako koordinátor až pořádně v roce 2014. Kdy zrovna probíhala motivační akce o konferenci u moře v Egyptě. To byl můj sen a šla jsem si za ním. SPLNILO SE TO! Umístila jsem se mezi TOP koordinátory. Hurá! Konference byla úžasná, spousta novinek, spousta zážitků, spousta zkušeností a hlavně jsem poznala osobně vedení firmy a spoustu nových přátel, co Dedrou také žijí. Byla to moje první akce s Dedrou a asi můžu říci, že byla mezi nejlepšími.

Konference byly i v čechách, formou wellnes pobytů v luxusních hotelech. Toto byla konference ve Velichovkách 2015. Opět skvělé prostředí, spousta zážitků, spousta jídla, pití, informací. Tak, jak má super konference vypadat.

V roce 2016 se uskutečnila konference v čechách, v Náchodě, hotel Bonato. Úžasné prostředí a opět spoustu jídla, pití a srandy.

Další super konferencí, na kterou jsem se také umístila, byla konference na Kanárských ostrovech. Byl to rok 2016. Opět luxusní dovolená, spoustu zážitků, spoustu nových informací. Tyto konference mě vždy tak hrozně motivují dál k práci. Je to opravdu snadné, stačí si jít pouze za svým snem.

 

Rok 2017 byla konference největšího počtu „dedrušek“ a „dedrušáků“. Luxusní hotel v Brně, resort Maximus. Opět spousta novinek, spousta legrace, spoustu jídla a pití a wellnes.

V roce 2018 byla konference v Thajsku, kde jsem se umístila pod čarou a získala spoustu hodnotných dárků ve vlastním výběru za 5000Kč. Úžasné, že Dedra odmění i ty, co byly pod čarou. A další konference na fotce je opět na Kanárských ostrovech, rok 2019, Hotel Lopesan, Baobab. Toto místo bylo nádherné. Úžasný hotel, krásná pláž u majáku a zase spousta zážitků. Určitě musím vyzdvyhnout módní přehlídku. Na takovou událost se jen tak nikdo nedostane, a já za to Dedře děkuji .

 

Další konferenci pro TOP koordinátory a prodejce nám překazila pandemie, takže jakmile se situace uklidní a bude možnost, určitě budu opět „bojovat“ o další umístění a možnost se zase s ostatními potkat.


Chceš se také přidat?? Není nic jednoduššího, než kliknout na tlačítko a registrovat se se slevovým kódem 105683

Po kliknutí na stránky dejte REGISTROVAT SE. Vyplňte údaje, na email Vám dojde potvrzení, kde potvrdíte email, zadáte další údaje a zadáte slevový kód Dana30 a už můžete nakupovat se slevou.

 

Prostě jen samé výhody

A to není vše! Pracovat můžete i více způsoby a vydělat si tak více peněz.

A ještě vás neomezuje čas, vstávat ráno do práce, být tam X hodin… zde můžete pracovat dle svých možností a třeba i z dětského hřiště nebo z gauče pod dekou. Prostě odkukoliv, kdekoliv, kdykoliv…

Vaše kancelář může být kdekoliv. 

Potřebujete PC či mobil a internet
Alespoň 2 hodiny času denně
Chuť pracovat a jít si za svým snem

Jdete do toho taky?

Stačí mi napsat a začít můžete klidně hned.